How to Build a Subscription Business

Bli inspirert til å starte din egen abonnementsvirksomhet eller å utvikle din eksisterende

Med 250 000 nedlastinger av første utgave, har Morten Suhr Hansen nå utgitt en oppdatert versjon av hvordan man bygger en abonnementsvirksomhet.

How to Build a Subscription Business er en modell som gjennom syv faser og 29 konkrete trinn viser hvordan man bygger en abonnementsmodell opp fra bunnen, og modellen kan samtidig brukes til å analysere og forbedre en eksisterende abonnementsforretning. Boken gir en grundig innføring i modellen og hjelper leseren igjennom alle trinnene.

How to Build a Subscription Business inneholder også mye inspirasjon. En rekke artikler gir et dypere innblikk i emner som medlemsmodeller som supplement til abonnementsmodeller, og hvorfor unge forbrukere er enda mer interessert i abonnement enn alle andre. Samtidig gir et appendiks et innblikk i 50 av verdens mest suksessfulle abonnementsvirksomheter. Her blir leserne bl.a. innført i virksomheter som Dollar Shave Club, MoviePass, The New York Times og Strava.

Hvis du i stedet vil lytte til boken, kan du laste ned boken som en lydbok her:

Bruker du Safari, kan du høyreklikke på siden og laste ned lydboken direkte til ditt Itunes - bibiliotek.

Om du bruker Chrome, skal du klikke på de tre prikkene til høyre i verktøymenyen og velge Nedlastinger. Filen kan deretter åpnes og avspilles i Itunes.