fbpx
Viden
//tirsdag d. 4.06.19

Interflora i vinden med nytt abonnementskonsept

Del artiklen

Skrevet av Morten Suhr Hansen

Én av gigantene innenfor dansk netthandel er interflora.dk, som gjennom mer enn 20 år har vært danskenes foretrukne nettbutikk når det skal kjøpes gaver til morsdag og andre merkedager og spesielle anledninger.

Nå satser Interflora for alvor på å delta i den voksende abonnementsøkonomien ved å tilby både bedrifter og privatpersoner faste leveranser av buketter til virksomheten eller hjemmet. I denne løsningen kan abonnenter selv velge mellom forskjellige stiler, størrelser og prisklasser samt ulike leveringsfrekvenser.

Abonnementssatsningen er ikke den første for Interflora. Allerede for et par år siden lanserte Interflora sub-brandet POSY, hvor kundene kunne få fast levering av enkle og vakre buketter til hjemmet. Denne gangen går Interflora imidlertid ”all-in” ved å tilby abonnement direkte på hovedsiden.

Interfloras abonnementskonsepter er skapt i tett samarbeid med konsulentvirksomheten Subscrybe, som står bak en rekke forskjellige abonnementsprosjekter hos danske detaljhandler. Iman Safari, Interfloras ansvarlige for abonnementssatsningen sier følgende om samarbeidet med Subscrybe:

”Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Subscrybe om å utvikle Interfloras abonnementsmodell. Subscrybe-teamet har under hele prosessen vært gode til å utfordre meg og min organisasjon faglig, samtidig som de har vært åpne for endringer og har handlet etter den kunnskap som ble skapt. De jobber strukturert og er fantastiske å jobbe med. Med hver sin sterke bakgrunn i abonnementsbransjen har de ulike medlemmene i teamet vært ytterst kompetente sparringspartnere i alle faser av prosjektet.”

Se selv hva vakre blomster i bedriften eller hjemmet kan gjøre ved å abonnere på Interflora her.