fbpx
Viden
//fredag d. 16.11.18

Subscrybe åpner nytt kontor i Oslo

Del artiklen

Skrevet av Morten Suhr Hansen

Det danske konsulentselskapet Subscrybe satser på et økende norsk marked for utvikling av nye abonnementskonsepter innenfor alle bransjer.

Subscrybe har kjøpt det norske konsulentselskapet AbOn, som tilbyr rådgivning knyttet til forretningsutvikling og innovasjon av abonnementsbaserte produkter og tjenester.  AbOn har så langt hatt sitt hovedfokus mot mediebransjen, hvor man har jobbet med flere av de ledende norske merkevarene. Selskapet blir nå en del av Subscrybe-gruppen, under samme navn.

I Danmark står konsulentselskapet Subscrybe bak utviklingen av en rekke vellykkede abonnementskonsepter innenfor bilbransjen, retail og dagligvare. Bedriften har vært dansk Gaselle-vinner to år på rad.

‘Det er en kraftig trend, i alle bransjer, at markedets behov og ønsker beveger seg fra å kjøpe/eie ting til å betale for bruken av forskjellige produkter og tjenester’, uttaler Subscrybes danske CEO Morten Suhr Hansen. Bedriftene velger i stadig større grad å etablere forskjellige abonnementsmodeller som i motsetning til i dag gir dem repeterende inntekter samt kunde- og kjøpsdata til bruk i dialog og produktutvikling.

‘Tall fra USA viser at abonnementsbaserte retail-virksomheter har en vekst som er seks ganger større enn øvrig varehandelsindekser. Vi har stor tro på at Subscrybe også i Norge, vil kunne bidra til økt verdiskapning innenfor en rekke forskjellige bransjer’ uttaler Morten Suhr Hansen.

AbOn har vært ledet av Jon Erik Ofstad, som har sin bakgrunn fra forskjellige jobber i Schibsted samt software-bransjen. Jon Erik Ofstad fortsetter som leder av Subscrybe i Norge.

Kontakt:

Jon Erik Ofstad, direktør og partner, (+47) 90 58 14 29

Morten Suhr Hansen, CEO og partner, (+45) 40 29 45 34

Morten Suhr Hansen, CEO og partner i Subscrybe, Jon Erik Ofstad, direktør og partner og ansvarlig for Subscrybe i Norge, og Jonas Juul Jeppesen, direktør og partner i Subscrybe.