fbpx
Viden
//onsdag d. 10.11.21

Subscrybe utvider teamet med 2 nye seniorkonsulenter

Del artiklen

Subscrybe er Skandinaviasledende konsulentfirma som er spesialisert innenfor innovasjon og forretningsutvikling av abonnementsbaserte produkter og tjenester. Subscrybes kundeliste inneholder bedrifter som Aller Media, Schibsted ,Matas, Egmont Publishing, Aarstiderne, , Salling Group og rundt 200 andre bedrifter, hovedsakelig i Danmark og Norge.

På tross av, eller kanskje pga. coronakrisen, har mange abonnementsbedrifter hatt stor fremgang i løpet av 2021. Flere bedrifter går nå heller «abonnementsveien» når de skal utvikle nye forretningsmodeller. Dette har resultert at Subscrybe har hatt mye å gjøre i 2021. Og 2022 ser også lovende ut. Derfor ansetter vi nå 2 nye seniorkonsulenter!

 

Terese L. Johannesen er ansatt som ny seniorkonsulent hos Subscrybe i København, med virkning fra 1. januar 2022. Terese er utdannet med mastergrad i Communication and Political Science fra Copenhagen Business School. Hun kommer fra en stilling som Salgs- og Marketingdirektør hos Det Danske Klasselotteri. Dessuten har hun en lang og spennende abonnementskarriere med seg.

Knytt kontakt med Terese på LinkedIn

Terese skal hjelpe kundene våre med å tenke på nye, innovative abonnementsmuligheter. I tillegg til dette er Terese en svært erfaren abonnementshåndverker som kan hjelpe til med optimering på tvers av verdikjeden. Vi er stolte over å få Terese på laget.

 

Maria Lauridsen blir også seniorkonsulent hos Subscrybe i København fra 1. januar 2022. Hun er utdannet i International Business Communication fra Copenhagen Business School, og kommer med 6 års erfaring som Product Category Manager hos 3 Danmark. Her jobbet hun med Value-Added services og kunderelasjoner.

 

Knytt kontakt med Maria på LinkedIn

Maria har en sterk kunderelasjonsprofil, og nye kunder vil derfor møte Maria ift. å få skapt en god samarbeidsrelasjon med oss. Maria vil dessuten hjelpe kundene våre med å utvikle nye abonnements- og kundekonsepter, og finne nye områder hvor det kan skapes verdi for kundene.

I Subcrybe arbeider vi på tvers av landegrensene, og setter sammen det Subscrybe teamet som er best egnet til å løse kundens utfordringer. Så også våre norske kunder vil kunne møte Terese eller Mari på Oslo – kontoret

Du er velkommen til å kontakte landsdirektør Jon Erik Ofstad på tlf. +47 905 81 429 eller e-mail jeo@subscrybe.com, hvis du vil høre mer om Subscrybe eller hvis du har lyst til å møte våre nye konsulenter